Bővebben..

Üdvözöljük az ÚJ SZÓ Piacon!

Saját készítésű tésztát, szappant, kosarat, esetleg használt autót, ingatlant, kismacskát, kiskutyát, kislibát, gyümölcsöt vagy zöldséget adna el, vagy netán szolgáltatásait népszerűsítené? Az Új Szó Piacon ezt gyorsan és egyszerűen megteheti! 

Regisztráljon be, foglaljon le egy standot az ÚJ SZÓ PIAC weboldalon, és/vagy az Új Szó napilapban megjelenő Piac oldalain és küldje be hirdetését, amivel naponta akár 100 000 olvasót is elérhet. 

 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan adhatok fel hirdetést az ÚJ SZÓ Piac oldalon?

Hirdetés feladásához regisztrálni kell a  weboldalon. A regisztrációs folyamat nagyon egyszerű. A csak az ujszo.com-ra megrendelt hirdetés ingyenes, ha a weboldalra és az ÚJ SZÓ napilapban is szeretné megjelentetni a hirdetését, az már fizetős.

Mennyibe kerül a kombinált hirdetés?

300 karakterig 25 euró, 600 karakterig 40 euró.

A hirdetésekhez szükséges fotót feltölteni.

Miért érdemes a nyomtatott lapban is hirdetnem?

A nyomtatott lapban az Új Szó Piac keretein belül rendkívül kedvező áron adhat fel felületi hirdetést, így egy teljesen új olvasótábort érhet el. Egy felületi hirdetéssel akár 90 000-el több olvasót is megszólíthat, mint pusztán az online megjelenéssel.  

Hogyan fizessek?

Miután regisztrált és feltöltötte a hirdetését, az ÚJ SZÓ piac munkatársai mailben elküldik a számlát, melyet leggyorsabban banki átutalással rendezhet. Hogy a hirdetése a lehető leggyorsabban megjelenjen, kérjük, az átutalásról szóló igazolást küldje el a piac@ujszo.com e-mail címre.

Mikor jelenik meg a hirdetésem?

Ha csak online szeretne hirdetni, hirdetésének tartalmát átnézi az ÚJ SZÓ piac munkatársa, és kiélesíti azt. Ez a folyamat, munkanap esetén még aznap meg fog történni, munkaszüneti napokon legkésőbb a következő munkanapon.

Ha online és nyomtatott hirdetést is rendel, hirdetése a befizetésről szóló bizonylat elküldésétől számított második munkanapon jelenik meg legkorábban.

Hogyan tudom nem aktuális hirdetéseimet törölni, módosítani a weboldalon?

Korábbi hirdetéseit az oldalra belépve, az adott hirdetésre kattintva tudja szerkeszteni, vagy törölni.

Mit kezdenek a hirdetés során megadott személyes adataimmal?

A hirdetés során megadott személyes adatait kizárólag számlázáshoz, vagy azonosításhoz használjuk. Az adatokat cégünk GDPR szabályainak megfelelően kezeljük.